پایتون

پایتون چند منظوره و شی گرا است و برای توسعه وب سایت ، تحلیل داده، نوشتن برنامه‌ی دسکتاپ و حتی در زمینه‌ی یادگیری ماشینی و علم داده نیز کاربرد دارد. پس پایتون صرفاً یک زبان برای توسعه وب نبوده و در زمینه‌های دسکتاپ هم کاربرد زیادی دارد. یادگیری این زبان بسیار ساده است و منابع یادگیری زیادی برای آن وجود دارد.

همچنین پایتون دارای کتابخانه‌های بسیار زیادی است که باعث می‌شود بسیاری از امکانات را با تعداد خطوط کمتری از کد پیاده سازی نمایید. این زبان برای کار با پایگاه داده‌های بزرگ نیز مناسب است. در موتور جستجوگر گوگل هم از این زبان استفاده شده است.

یکی از نکات منفی که در زبان پایتون دیده می‌شود کندتر بودن سرعت اجرای کدها نسبت به سایر زبان‌های برنامه نویسی مثل جاوا است. این کندی علل مختلفی دارد و از مهم‌ترین آنها می‌توان به مفسری بودن و پویایی ذاتی پایتون اشاره کرد.

اگر از بازار کار این زبان می‌پرسید باید بدانید که این زبان در دنیا جز‌‌و ۱۰ زبان برتر بوده است. در ایران هم گرایش به سمت این زبان در سال‌های اخیر بیشتر شده است پس اگر اطلاعات خوبی در این زمینه کسب نمایید قطعاً به کسب در آمد هم می‌رسید.

پایتون (Python) ، یک زبان قدرتمند، سطح بالا و بسیار محبوب برنامه نویسی است. این زبان در سال ۲۰۱۹ همواره در بین سه زبان محبوب برنامه نویسی قرار دارد. این زبان قدرتمند برنامه نویسی در زمینه های مختلفی چون: توسعه وب، توسعه نرم افزار، ریاضیات، System Scripting و… مورد استفاده قرار می گیرد.

دلایل مختلفی باعث محبوبیت پایتون شده است که می توان به این موارد اشاره کرد: ۱) پایتون روی پلتفرم های مختلفی همچون: ویندوز، مک، لینوکس، رزبری پای و… کار می کند. ۲) پایتون سینتکس (Syntax) بسیار ساده ای دارد. ۳) سینتکس پایتون به شما اجازه می دهد یک کار را با نوشتن خط های کد کم تر نسبت به اغلب زبان های محبوب برنامه نویسی انجام دهید. ۴) پایتون روی یک سیستم Interpreter اجرا می شود، به این معنی که کد به محض نوشتن قابلیت اجرا دارد که این باعث Prototyping بسیار سریع می شود. ۵) از پایتون می توان به طرق مختلفی اعم از: Procedural، شی گرا یا Functional استفاده کرد.

پایتون را می توان روی یک سرور برای ساختن Web Applications و ساختن Workflow در نرم افزار استفاده کرد و به سیستم های پایگاه داده متصل شده و فایل ها را بخواند و بنویسد، همچنین می تواند داده های کلان (Big Data) را مدیریت کرده و عملیات پیچیده ریاضیاتی انجام دهد، این قابلیت ها است که باعث شده پایتون به یک زبان بسیار محبوب تبدیل شود.

در این آموزش قصد داریم پایتون را از پایه آموزش دهیم و سعی می کنیم تمام مطالب مقدماتی لازم برای برنامه نویسی با پایتون را پوشش دهیم. چرا که برای انجام هر کاری با پایتون، نیازمند آشنایی با دانش مقدماتی و نحوه برنامه نویسی با پایتون هستیم.

مخاطبان این آموزش نیاز به دانش قبلی از پایتون ندارند و سعی می شود تمام مطالب لازم در همین آموزش بیان شود. در پایان این آموزش شما قادر خواهید بود به راحتی با پایتون برنامه نویسی کنید و مسیر مورد علاقه خود را برای ادامه کار با پایتون انتخاب کنید.

ارسال نظرات